Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Αριστούχος απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Στο παρόν, συνεχίζει να εκπαιδεύεται στην Γνωσιακή-Συμπεριφοριστική Θεραπεία από το Ινστιτούτο Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς. Επαγγελματικά έχει ασχοληθεί τόσο με ενήλικο και εφηβικό πληθυσμό όσο και με παιδιατριακό. Η επαγγελματική της εμπειρία περιλαμβάνει διαχείριση συναισθηματικών δυσκολιών (Κατάθλιψη, Δυσθυμία, Διπολική Διαταραχή), αγχώδων διαταραχών (Γενικευμένη Αγχώδη Διαταραχή, Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή, Κοινωνική Φοβία, Ειδικές Φοβίες) και Διαταραχών Πρόσληψης Τροφής. Επιπλέον, προσφέρει συμβουλευτική γονέων και συμβουλευτική επαγγελματικού προσανατολισμού σε μαθητές. Τέλος, δουλεύει με άτομα που στοχεύουν στην αυτοβελτίωση, την ενίσχυση της αυτοεκτίμησης και της διεκδικητικής συμπεριφοράς.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

LGBTQIA+

Κρίσεις πανικού

Άγχος-Στρες

Κατάθλιψη

Φοβίες

Αυτοανάπτυξη

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Ψυχολογία - Πάντειο Πανεπιστήμιο

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία - Ινστιτούτο Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς

Σεμινάριο
Σεμινάριο

Γραμμές Βοήθειας: Ψυχολογική υποστήριξη μέσω της τεχνολογίας - Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Σεμινάριο
Σεμινάριο

Δουλεύοντας με τα συναισθήματα στην ψυχοθεραπεία: εισαγωγή στην Θεραπεία Εστιασμένη στο συναίσθημα - Ελληνική Εταιρεία Έρευνας Συμπεριφοράς

Σεμινάριο
Σεμινάριο

Ψυχική Υγεία Παιδιών & Εφήβων - ΚΕΔΙΒΙΜ Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!