Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Τσουκαλά Βασιλική και είμαι Ψυχολόγος, απόφοιτη του Παντείου Πανεπιστημίου. Είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού Επιστημών Αγωγής - Ειδικής εκπαίδευσης και πτυχίου Νοσηλευτικής. Θεραπευτικά βασίζομαι στο μοντέλο της Γνωστικής Αναλυτικής Ψυχοθεραπείας (CAT) και εκπαιδεύομαι στη Συστημική Ψυχοθεραπεία και Συμβουλευτική. Επιπλέον, έχω μετεκπαιδευτεί στο Compassion Focused Therapy - Θεραπεία Εστιασμένη στη Συμπόνια, σε θέματα Σεξουαλικού Προσανατολισμού και Ταυτότητας Φύλου στην Ψυχοθεραπεία (LGBTQI+), αλλά και σε θέματα ενδοοικογενειακής βίας, κακοποίησης και διαχείρισης συγκρούσεων. Επαγγελματικά έχω εργαστεί σε δομές ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης, Γενικά και Ειδικά σχολεία και στην Εκπαίδευση Ενηλίκων. Εθελοντικά έχω συνεργαστεί με φορείς που έχουν ως γνώμονα τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, όπως ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, το Ελληνικό Δίκτυο Γυναικών Ευρώπης και το Πολύχρωμο Σχολείο.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

LGBTQIA+

Σχέσεις

Κρίσεις πανικού

Άγχος-Στρες

Αυτοανάπτυξη

Φοβίες

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

BSc Νοσηλευτικής - ΑΤΕΙ Αθηνών

Πτυχίο
Πτυχίο

BSc Ψυχολογίας - Πάντειο Πανεπιστήμιο

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

MSc Επιστήμες Αγωγής - Ειδική Εκπαίδευση (Special Education) - Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Compassion Focused Therapy - Ελληνικό Κέντρο Θεραπείας Εστιασμένης στη Συμπόνια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Γνωστική Αναλυτική Ψυχοθεραπείας - ΠΕΓΑΨ

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Συστημική Ψυχοθεραπεία - Κεσμεθ

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!