Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Θωμαΐς Βλάχου και είμαι Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Σπούδασα ψυχολογία στο Glasgow Caledonian University και στη συνέχεια ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Μάαστριχτ, στο πρόγραμμα "Γνωστικές Νευροεπιστήμες". Παράλληλα με τις βασικές σπουδές μου εκπαιδεύτηκα στη Γνωστική Αναλυτική Ψυχοθεραπεία, την οποία επιτυχώς ολοκλήρωσα στην Πανελλήνια Εταιρεία Γνωστικής Αναλυτικής Ψυχοθεραπείας. Στη συνέχεια, ξεκίνησα το πρόγραμμα της Συστημικής & Οικογενειακής Ψυχοθεραπείας στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων, διαμορφώνοντας έτσι την καλύτερη δυνατή ψυχοθεραπευτική προσέγγιση. Στα πλαίσια της επαγγελματικής μου πορείας, έχω υπάρξει Εθελόντρια Ψυχολόγος στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, ψυχολόγος στην Ενδοκρινολογική Κλινική Πανεπιστήμιου Αθηνών και έχω ανοίξει το ιδιωτικό μου γραφείο. Η επαγγελματική μου εμπειρία περιλαμβάνει διαχείριση συναισθηματικών δυσκολιών (Κατάθλιψη, Διπολική Διαταραχή), αγχώδων διαταραχών (Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή, Ιδιοψυχαναγκαστική Διαταραχή, Κοινωνική Φοβία, Κρίσεις Πανικού), Διαταραχών Πρόσληψης Τροφής καθώς και με άτομα που στοχεύουν στην αυτοβελτίωση και την ενίσχυση της αυτοεκτίμησης.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!