Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Είμαι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μετά το πέρας των σπουδών μου, ξεκίνησα να αναζητώ ένα δομημένο, θεραπευτικά αποτελεσματικό, αλλά και πλούσιο γνωστικά, αντικείμενο. Οι συστημικές και συνθετικές προσεγγίσεις ήταν τελικά αυτές που με γοήτευσαν στις οποίες και αποφάσισα να εξειδικευτώ. Πιστεύω πως μέσα από την αντιμετώπιση του άγχους, του φόβου, του τραύματος και της δυσκολίας μπορεί να επέλθει η ουσιαστική αλλαγή. Η καλή ζωή εξάλλου είναι διαδικασία, όχι κατάσταση. Είναι κατεύθυνση, όχι προορισμός.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Τραύμα

Άγχος-Στρες

Κατάθλιψη

Σχέσεις

Φοβίες

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Τμήμα ψυχολογίας - Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Τετραετές Πρόγραμμα Ειδίκευσης στο Συνθετικό Μοντέλο Συστημικής Θεραπείας (σε εξέλιξη) - Εργαστήριο διερεύνησης Διερεύνησης Άνθρωπίνων Σχέσεων

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Πιστοποιημένη Εκπαίδευση στη θεραπεία στη θεραπεία EMDR - EMDR GREECE

Σεμινάριο
Σεμινάριο

Δίπλωμα στη Συστημική Συμβουλευτική | 116 ώρες εκπαίδευσης - Περί Ψυχής, Εκπαιδευτικό κέντρο και δια βίου μάθησης πιστοποιημένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Σεμινάριο
Σεμινάριο

Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο στην Κλινική Ψυχοπαθολογία - Α΄ Ψυχιατρική Κλινική του ΕΚΠΑ, Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας, Νευροεπιστημών και Ιατρικής Ακριβείας «ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!