Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Στολίδου Θεοδώρα και είμαι ψυχολόγος/ψυχοθεραπεύτρια. Εργάζομαι ιδιωτικά αναλαμβάνοντας περιστατικά ενηλίκων και εφήβων. Είμαι απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχω λάβει πιστοποίηση από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με τίτλο «Ψυχοθεραπεία: θεωρία και πράξη» και από το 2021 εξειδικεύομαι στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία (CBT). Η συγκεκριμένη προσέγγιση στηρίζεται ιδιαίτερα στην εδραίωση μιας καλής θεραπευτικής σχέσης μεταξύ θεραπευόμενου και θεραπευτή, η οποία χαρακτηρίζεται από εμπιστοσύνη, εχεμύθεια και άνευ όρων αποδοχή. Κατά τη διάρκεια των συνεδριών ο θεραπευόμενος μαθαίνει να ερμηνεύει τι του συμβαίνει, αλλά και «εφοδιάζεται» με τις κατάλληλες τεχνικές/ασκήσεις, οι οποίες θα βοηθήσουν στη διαχείρηση των καταστάσεων που τον δυσκολεύουν, όχι μόνο όσο βρίσκεται στη ψυχοθεραπεία, αλλά και μετά τη λήξη αυτής.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Κρίσεις πανικού

Άγχος-Στρες

Φοβίες

Τραύμα

Διατροφικές διαταραχές

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Ψυχολογίας - Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία - Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!