Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Η Μπόουλες Κατρή Τερέζα είναι Ψυχολόγος με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και διατηρεί το ιδιωτικό της γραφείο στην Ηλιούπολη. Είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στην Κύπρο και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών στην Κλινική Ψυχολογία και Ψυχολογία Υγείας του πανεπιστημίου Autónoma της Βαρκελώνης. Ειδικεύεται στην τετραετή εκπαίδευση Συστημικής-Οικογενειακής Ψυχοθεραπείας στο Ινστιτούτο Εκπαίδευσης και Έρευνας Συστημικής Ψυχοθεραπείας, «Λόγω Ψυχής». Έχει παρακολουθήσει πλήθος επιμορφωτικών σεμιναρίων στην Ελλάδα και στην Ισπανία ενώ επι του παρόντος, εκτός από το ιδιωτικό της γραφείο διατελεί Ψυχολόγος του Θεραπευτηρίου Αθηνών. Έχει εργαστεί στο παρελθόν ως Ψυχολόγος στο Δήμο Ηλιούπολης ενώ έχει τελέσει την πρακτική της στο Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας & Προσωπικής Ανάπτυξης «Γαληνός» καθώς και στο AΛΜΑ (Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων).

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!