Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Η Τάνια Διγαλάκη είναι Ψυχολόγος με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης. «Ο πολιτισμικός εαυτός εντός της σχέσης του ζευγαριού»- έρευνα Ειδίκευση στη Συστημική Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία (Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων) Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια όπως «Η ανάπτυξη ατομικών και κοινωνικών δεξιοτήτων στα παιδιά» καθώς και «Οι διαταραχές σπαστικής συμπεριφοράς- ΔΕΠ-Υ» και άλλα, προκειμένου να παραμένει ενημερωμένη στον κλάδο της. Εργασιακή εμπειρία Εργάζεται ως Ψυχολόγος ιδιωτικά και σε συνεργασία με Κέντρα ειδικών θεραπειών εντός Αττικής, παρέχοντας υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες καθώς και υπηρεσίες Συμβουλευτικής γονέων. Στα πλαίσια πρακτικής άσκησης έχει εργαστεί στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Ρεθύμνου, συμμετέχοντας σε συνεδρίες, στην ανάλυση περιστατικών αλλά και στην κινητή μονάδα παροχής υπηρεσιών ψυχικής υγείας σε απομακρυσμένες περιοχές. Εθελοντισμός Έχει εργαστεί εθελοντικά στο Ψ.Ν.Α Δρομοκαΐτειο στην κλινική βραχείας νοσηλείας, συμμετέχοντας στη θεραπευτική διεργασία και τη διεπιστημονική ομάδα της κλινικής.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Κρίσεις πανικού

Άγχος-Στρες

Σχέσεις

Ψυχοσωματική

Αυτοανάπτυξη

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Ειδίκευση στη Συνθετική - Συστημική Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία, Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων -

Πτυχίο
Πτυχίο

ΠΤΥΧΙΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ - ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!