Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ
Σωτηρία Αναγνωστοπούλου | Click to Therapy

Σύντομο βιογραφικό

Η Αναγνωστοπούλου Σωτηρία έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Ψυχολογίας του Πάντειου Πανεπιστημίου και έχει ολοκληρώσει τις μεταπτυχιακές σπουδές της στο τμήμα "Προαγωγής και Αγωγής Υγείας" του ΕΚΠΑ. Είναι εκπαιδευόμενο μέλος στο Κλινικό Πρόγραμμα του Ινστιτούτου Εκπαίδευσης και Έρευνας στη Συστημική Ψυχοθεραπεία "ΛΟΓΩ ΨΥΧΗΣ". Η Θεραπευτική προσέγγιση στην οποία ειδικεύεται είναι το "SANE – System Attachment Narrative Encephalon" που εμπλουτίζει τη σύγχρονη μετανεωτερική συστημική θεώρηση με τη θεωρία του συναισθηματικού δεσμού, την αφηγηματική ψυχολογία και τα σύγχρονα ευρήματα των νευροεπιστημών . Έχει εργαστεί για 8 χρόνια ως επαγγελματίας υγείας στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "ΛΑΪΚΟ" με ασθενείς με χρόνια και σοβαρά νοσήματα.Τα τελευταία χρόνια εργάζεται σε δομή του Δήμου και παρέχει συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη. Έχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια και εκπαιδεύσεις. Είναι σε εποπτεία και προσωπική θεραπεία.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!