Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ
Στέλιος Χρονάκης-Στεφανάτος | Click to Therapy

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Στέλιος Χρονάκης-Στεφανάτος. Είμαι ψυχολόγος και εκπαιδευόμενος υπαρξιακός ψυχοθεραπευτής. Κατέχω πτυχίο ψυχολογίας απο το πανεπιστήμιο Aberystwyth του Ηνωμένου Βασιλείου και μεταπτυχιακό (M.Sc) στη ψυχολογία υγείας και κοινωνική ψυχολογία από το πανεπιστήμιο Μάαστριχτ της Ολλανδίας. Έχω εργαστεί επί διετίας σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων, παρέχοντας ψυχολογική βοήθεια, υποστήριξη και νοητική ενδυνάμωση σε δεκάδες άτομα τρίτης ηλικίας. Επιπλέον, έχω συμμετάσχει εθελοντικά σε ομαδικές ψυχοθεραπείες της δομής ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ, έχω βοηθήσει στην ενημέρωση γονέων ως εθελοντικό μέλος του Make-A-Wish Greece, και έχω συντελέσει στη ψυχολογική διάγνωση και υποστήριξη εκατοντάδων στρατεύσιμων κατά τη στρατιωτική μου θητεία. Στα πλαίσια της τρέχουσας και προηγούμενης ακαδημαικής εκπαίδευσής μου, έχω ειδικευτεί στην καταπολέμιση επιβλαβών συνηθειών, την απεξάρτηση, τις υπαρξιακές αγωνίες, καθώς και τα ζητήματα που αφορούν ανθρώπους που πάσχουν από εκφυλιστικές ασθένειες. Είμαι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων, καθώς και του British Psychological Society (MBPsS), εξού και διεξάγω συνεδρίες και στα αγγλικά.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Κρίσεις πανικού

Άγχος-Στρες

Διατροφικές διαταραχές

Κατάθλιψη

Αυτοανάπτυξη

Τραύμα

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Psychology -

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Health and Social Psychology -

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Υπαρξιακή ψυχοθεραπεία -

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!