Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Η Σταυρωτή Μπαντουβά είναι Ψυχολόγος (MSc), γεννημένη στο Ηράκλειο Κρήτης. Ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές της σπουδές στο Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου. Στη συνέχεια, πραγματοποίησε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στην Συμβουλευτική Ψυχολογία & Συμβουλευτική στην Ειδική Αγωγή, την Εκπαίδευση & την Υγεία. Είναι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος και εκπαιδευόμενη στην Συστημική Ψυχοθεραπεία. Βρίσκεται σε συνεχή επαγγελματική εποπτεία και σε επαφή με τις νέες επιστημονικές και ερευνητικές εξελίξεις στο χώρο της Ψυχικής Υγείας. Έχει εργαστεί σε δομές Ψυχικής Υγείας δημόσιου και ιδιωτικού δικαίου, πραγματοποιώντας συνεδρίες με άτομα με ψυχοσυναισθηματικές δυσκολίες.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!