Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Σταυρούλα Τερτίπη. Αγαπώ τη δουλεια μου ως ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια, πάνω στην οποία δε σταματώ να εκπαιδεύομαι και να εξελίσσομαι. Στόχος μου είναι να παρέχω το κατάλληλο πλαίσιο έτσι ώστε ο θεραπευόμενος μου να έρθει σε επαφή με όλες τις πλευρές του ψυχισμού του και να τις κατανοήσει. Η θεραπευτική σχέση για εμένα εμπεριέχει την πραγματική ακρόαση, την αποδοχή και την κατανόηση της εμπειρίας του ανθρώπου που σε εμπιστεύεται και είναι το θεμέλιο της διαδικασίας θεραπείας.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Άγχος-Στρες

Σχέσεις

Ψυχοσωματική

Αυτοανάπτυξη

Τραύμα

Διατροφικές διαταραχές

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!