Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Σταυρούλα Σβανά και είμαι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου. Ολοκλήρωσα τις προπτυχιακές σπουδές μου στο τμήμα εφαρμοσμένης ψυχολογίας του πανεπιστημίου Derby του Ηνωμένου Βασιλείου. Στη συνέχεια ακολούθησα μεταπτυχιακές σπουδές στη συνθετική συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία του πανεπιστημίου του Derby. Ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές σπουδές μου το 2017, με 300 ώρες πρακτικής, παρέχοντας ατομικές συνεδρίες σε ενήλικες με την καθοδήγηση εποπτείας. Με αυτόν τον τρόπο κατάφερα να αποκτήσω εμπειρικά τη γνώση της πρακτικής του συνθετικού μοντέλου που αποτελείται από τη γνωστική συμπεριφορική, ψυχοδυναμική και ανθρωποκεντρική προσέγγιση. Στην πρακτική μου άσκηση συνεργάστηκα με διάφορες δομές ψυχικής υγείας, όπως κέντρα ψυχολογικής υποστήριξης αλλά και σε κοινωνικές υπηρεσίες δήμων, δίνοντας μου τη δυνατότητα να αποκτήσω γνώση και εμπειρία σε ένα εύρος θεμάτων ψυχικής υγείας. Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι ως ψυχολόγος, παρέχοντας υπηρεσίες συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας, μέσω ατομικών συνεδριών σε ενήλικες και εφήβους. Ως επαγγελματίας ψυχικής υγείας, προτεραιότητα μου είναι να δημιουργώ μία θεραπευτική σχέση με τον θεραπευόμενο που θα του εξασφαλίσει την εμπιστοσύνη, τον σεβασμό και την υποστήριξη που χρειάζεται κατά τη διάρκεια της θεραπευτικής διαδικασίας. Με υπευθυνότητα και δέσμευση ως προς τις ανάγκες και τα δικαιώματα του θεραπευόμενου, η ψυχοθεραπεία αποτελεί ένας «ασφαλής χώρος» για προσωπική ανάπτυξη που θα δώσει στον θεραπευόμενο τη δύναμη να διαχειριστεί δυσκολίες στη ζωή του που μπορεί να αντιμετωπίζει στο «εδώ και τώρα». Οι τεχνικές και παρεμβάσεις που ακολουθούνται κατά τη διάρκεια της ψυχοθεραπείας σχετίζονται με τα αιτήματα και τις ανάγκες του κάθε θεραπευόμενου.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Πένθος

Τραύμα

Άγχος-Στρες

Σχέσεις

Αυτοανάπτυξη

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

BSc Applied Psychology - University of Derby UK

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

MSc Integrative Counselling and Psychotherapy - University of Derby UK

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Σεμινάριο
Σεμινάριο

Anger Management - Kepsy

Σεμινάριο
Σεμινάριο

Relational Art Therapy - Gestalt Institute of San Francisco

Σεμινάριο
Σεμινάριο

Relationships and Communication - Systemic and Family Representations

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!