Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Η Σοφία Γαλέου γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι ψυχολόγος, απόφοιτη του Τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου πέτυχε την εισαγωγή της με κατατακτήριες εξετάσεις. Είναι ειδικευόμενη συστημική ψυχοθεραπεύτρια στο Ινστιτούτο Εκπαίδευσης & Έρευνας στη Συστημική Ψυχοθεραπεία «Λόγω Ψυχής». Το πρώτο της πτυχίο είναι στη Βιολογία από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, ενώ κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στις Νευροεπιστήμες και την Βιολογία της Συμπεριφοράς, από την Ιατρική Σχολή και το Βιολογικό Τμήμα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται ως ψυχολόγος σε δομές ασυνόδευτων ανήλικων προσφύγων και σε κέντρα ειδικών θεραπειών με οικογένειες, παιδιά, εφήβους και γονείς, ενώ παράλληλα, παρέχει ατομική θεραπεία σε ενήλικες. Για την ατομική και επαγγελματική της εξέλιξη παρακολουθεί κλινική εποπτεία και ψυχοθεραπεία με πιστοποιημένους ψυχοθεραπευτές και επόπτες, καθώς και πλήθος σεμιναρίων. Το ψυχοθεραπευτικό μοντέλο που ακολουθεί συνθέτει τη συστημική οπτική, τη θεωρία του δεσμού, την αφηγηματική θεραπεία καθώς και τα σύγχρονα ευρήματα των νευροεπιστημών και εφαρμόζεται σε συνεδρίες με άτομα, ζευγάρια, οικογένειες και ομάδες.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών - Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Πτυχίο
Πτυχίο

Ψυχολογίας - Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Εφαρμογές της Βιολογίας στην Ιατρική - Μοριακή Μνήμη του Στρες και Κοινωνικές Αλληλεπιδράσεις -

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!