Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ
Σοφία Ειρήνη Κουρεμένου | Click to Therapy

Σύντομο βιογραφικό

H Σοφία Ειρήνη Κουρεμένου είναι αριστούχος ψυχολόγος του τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και εκπαιδευόμενο μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπείας Ομάδας, με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου (Αρ. Πρωτ. 13234). Έχει εκπαιδευτεί και συνεργαστεί με το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής (2η κλινική, εξωτερικά ιατρεία και Κ.Ψ.Υ Αθηνών). Η μετεκπαίδευση της περιλαμβάνει ετήσια και διετή σεμινάρια στην κλινική ψυχοπαθολογία και την ψυχανάλυση στην Α’ Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας, Νευροεπιστημών και Ιατρικής Ακρίβειας «ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ», την Εταιρεία «Προαγωγή της Γνώσης στις Ψυχικές Διαταραχές», την Ελληνική Ψυχαναλυτική Εταιρεία, το Γ.Ν.Α. «Γ. Γεννηματάς», Τμήμα Ψυχιατρικής Εφήβων και Νέων, το Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας και Ανάπτυξης «Γαληνός» και το Ινστιτούτο ΚΟΙΤΙΔΑ. Επιπλέον, έχει συντελέσει ερευνητική βοηθός στη συλλογή εμπειρικών δεδομένων στην έρευνα Constructing Active Citizenship with European Youth: Policies, Practices, Challenges and Solutions (CATCH-EyoU). Εργάζεται ιδιωτικά με έδρα την Αθήνα.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!