Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Η Σοφία Απέρη είναι αριστούχος Ψυχολόγος BSc ΕΚΠΑ και κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος. Εργάζεται ιδιωτικά δια ζώσης και μέσω διαδικτύου προσφέροντας υψηλού επιπέδου ατομικές συνεδρίες ψυχοθεραπείας με σεβασμό και υπευθυνότητα. Ενδεικτικά, έχει συνεργαστεί με το Κέντρο Ψυχικής Υγείας του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγιεινής Νευροεπιστημών & Ιατρικής Ακρίβειας "Κώστας Στεφανής" (Ε.Π.Ι.Ψ.Υ.) και το Ειδικό Δημοτικό σχολείο Αγίου Δημητρίου. Επιπλέον, σημειώνει ακαδημαϊκή ερευνητική δραστηριότητα ενώ έχει παρακολουθήσει μεταξύ άλλων εκπαιδευτικά προγράμματα για την Συμβουλευτική Απώλειας και Πένθους, την Κατάθλιψη & τις Ψυχοσωματικές Νόσους.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Τραύμα

Κρίσεις πανικού

Άγχος-Στρες

Σχέσεις

Ψυχοσωματική

Φοβίες

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Ψυχολογία - Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Οριακές Περιπτώσεις - Ινστιτούτο Γαληνός

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Πρόγραμμα Συμβουλευτικής Απώλειας και Πένθους - ΔΔΕΕΨΥ

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Ψυχοδυναμική Κλινική της Ψυχοσωματικής Νόσου - Ινστιτούτο Γαληνός

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεία της Κατάθλιψης - Ινστιτούτο Γαληνός

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Ψυχοδυναμική/ Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεία - ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ.

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!