Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Αποφοίτησα από το Πανεπιστήμιο του Γιορκ του Ηνωμένου Βασιλείου το 2017 όπου σπούδασα σε μεταπτυχιακό επίπεδο στον τομέα της Δικανικής Ψυχολογίας (MSc Applied Forensic Psychology). Είμαι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος [Αρ.Πρ.ΔΔΥΚΜ/Μ.Ε.Θ. 673970 (18963)] και ειδικεύομαι στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία, ενώ παράλληλα αντλώ στοιχεία ψυχοδυναμικά και φιλοσοφικής συμβουλευτικής στην ψυχοθεραπευτική διαδικασία. Θεωρώ προτεραιότητα τη θεραπευτική σχέση και δίνω σημασία στη δημιουργία ενός κλίματος όπου θα υπάρχει εμπιστοσύνη, κατανόηση, ασφάλεια και ελευθερία έκφρασης, τηρώντας απόλυτη εχεμύθεια και με σεβασμό στο απόρρητο. Έχω εργαστεί στην Αγγλία σε ψυχιατρική κλινική μετριας ασφαλείας με παραβατικό πληθυσμό, αλλά και στο Πανεπιστήμιο του Γιορκ όπου εκπαιδεύτηκα ως mental health first aider (MHFA), δηλαδή πάροχος πρώτων βοηθειών σε θέματα ψυχικής υγείας, όπως κρίσεις πανικού, αναγνώριση συμπτωμάτων ψυχικών νόσων και διαμεσολάβηση και παραπομπή στις κατάλληλες υπηρεσίες υποστήριξης. Στην Ελλάδα έχω εργαστεί σε ΜΚΟ με προσφυγικό και μεταναστευτικό πληθυσμό καθώς επίσης και ιδιωτικά. Ειδικεύομαι στις δυσκολίες του εδώ και τώρα, στη διαχείριση της καθημερινότητας, σε θέματα διεκδικητικότητας, στρες και αγχώδεις διαταραχές, κατάθλιψη, πένθος, συμβουλευτική ζεύγους, μετατραυματικό στρες, παραβατική συμπεριφορά, ψυχικά τραύματα, διαταραχές ύπνου, φοβίες, προβλήματα σχέσεων κ.ά.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Κρίσεις πανικού

Άγχος-Στρες

Σχέσεις

Φοβίες

Τραύμα

Κακοποίηση

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

(Hons) Psychology -

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Applied Forensic Psychology -

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία -

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!