Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Η Χριστίνα Ρογδάκη είναι ψυχολόγος, απόφοιτη του Τμήματος Ψυχολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Αναπτυξιακής Ψυχολογίας από το Πανεπιστήμιο του Μάαστριχτ της Ολλανδίας. Ειδικεύεται στην Συστημική Ψυχοθεραπεία στο Ινστιτούτο Εκπαίδευσης & Έρευνας στη Συστημική Ψυχοθεραπεία «Λόγω Ψυχής». Τα τελευταία χρόνια, παρέχει ατομική Ψυχοθεραπεία σε ενήλικες και εφήβους, καθώς και Συμβουλευτική γονέων.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Ψυχολογία -

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Developmental Psychology -

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!