Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ
Ροδάνθη - Αγάπη Κουρτζή | Click to Therapy

Σύντομο βιογραφικό

Η Κουρτζή Ροδάνθη - Αγάπη είναι Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια Γνωσιακής Προσέγγισης (Αιγινήτειο Νοσοκομείο Αθηνών). Διαθέτει δεκαετή κλινική εμπειρία σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς στην Ελλάδα και το Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης. Συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου της Σκωτίας (University of Edinburgh) όπου έλαβε τον τίτλο MSc Συμβουλευτική Ψυχολογία εστιάζοντας στην καταλληλόλητα των ψυχοθεραπευτικών προσεγγίσεων. Από το 2012 είναι μέλος του βρετανικού συλλόγου ψυχολόγων (ΜBPsS). Τα τελευταία χρόνια ζει στην Αθήνα και εργάζεται ιδιωτικά και συνεργάζεται στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό "ΕΠΑΨΥ" με στόχο την ψυχοκοινωνική αποκατάσταση ατόμων με ψυχικές και συναισθηματικές δυσκολίες. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα σχετίζονται με την προσαρμογή και εφαρμογή άμεσων παρεμβάσεων που στοχεύουν στη θεραπεία ατομικών ψυχικών και συναισθηματικών δυσκολιών (κρίσεις πανικού, γενικευμένες αγχώδεις διαταραχές, καταθλίψεις), καθώς επίσης και στην υγιεινή ύπνου.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Κρίσεις πανικού

Άγχος-Στρες

Φοβίες

Αυτοανάπτυξη

Ψυχοσωματική

Κατάθλιψη

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!