Ρία Μαργέτη

Ρία Μαργέτη

Ψυχολόγος - ψυχοθεραπευτής Συνθετική

Σύντομο βιογραφικό

Με λένε Ρία και είμαι ψυχολόγος και όπως συνηθίζω να λέω το επάγγελμά μου με διάλεξε αντί να το επιλέξω. Η έμφυτη επιθυμία μου υποστήριξης και συμπόρευσης με τους ανθρώπους γύρω μου, μια καρδιά ανοιχτή και πρόθυμη να κατανοήσει ό, σα δύσκολα λέγονται και η αταλάντευτη πίστη μου στην εσωτερική μας δύναμη, δε θα μπορούσε να καταλήξει διαφορετικά. Πέρα από την εκπαίδευση μου ως ψυχολόγου, επιδιώκω διαρκώς να εξελίσσομαι ως άνθρωπος και επαγγελματίας με ειδικεύσεις στην συνθετική ψυχοθεραπεία, την τραυματοθεραπεία, την κλινική ψυχολογία αλλά και την ενασχόληση με άτομα που για ποικίλους λόγους βρίσκονται μακριά από τη γενέτειρα τους, εφήβους, LGBTQI πρόσωπα κ.ά Η πείρα με δίδαξε και συνεχίζει να μου δείχνει πως όταν το θελήσεις πραγματικά, η αλλαγή είναι εφικτή και πως το αδιέξοδο είναι και αυτό ένας δρόμος που τον έφτιαξαν άνθρωποι. Το ίδιο εύκολα ή δύσκολα λοιπόν μπορεί να ανοίξει σε αυτό μια "πόρτα" που θα οδηγήσει σε μια νέα οδό, σε έναν νέο εαυτό. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν μαζί αυτό το ταξίδι εξερεύνησης νέων δρόμων, με ικανούς συνοδοιπόρους την εμπιστοσύνη, την αποδοχή και την κατανόηση.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Τραύμα
Άγχος-Στρες
Κρίσεις πανικού
Κατάθλιψη
Ψυχοσωματική
LGBTQIA+

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο
Psychology -
Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό
Special Education -
Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό
Clinical Psychology -

Αρθρογραφία

Δεν έχει αρθρογραφία

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!