Σύντομο βιογραφικό

Ονομαζόμαι Πισκοντάκης Νικόλαος, κατέχω πτυχίο Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας και επί του παρόντος ακολουθώ μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Συνθετική Ψυχοθεραπεία και Συμβουλευτική. Με ένα ισχυρό υπόβαθρο στη θεωρία και την πρακτική της ψυχολογίας, φέρνω μια ευέλικτη σειρά δεξιοτήτων στο έργο μου. Οι δεξιότητές μου περιλαμβάνουν τη διατήρηση της ψυχραιμίας σε προκλητικές καταστάσεις, την ασκηση της υπομονής και της συναισθηματικής συμπόρευσης για την εδραίωση σημαντικών σχέσεων με τους ασθενείς και τη χρήση αποτελεσματικών στρατηγικών επίλυσης προβλημάτων για την αντιμετώπιση ποικιλλότροπων ψυχικών ανησυχιών. Με κινητήριο μοχλό την απόλυτη αφοσίωσή μου να βοηθήσω τους ανθρώπους να βελτιώσουν τις ζωές τους, είμαι εδώ για να παρέχω την καθοδήγηση και την υποστήριξη που χρειάζεστε για να πλοηγηθείτε στο ταξίδι της προσωπικής σας ανάπτυξης και ευημερίας.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Φοβίες

Κατάθλιψη

Κρίσεις πανικού

LGBTQIA+

Πένθος

Άγχος-Στρες

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Applied Psychology - University of Derby

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Integrative Psychotherapy and Counselling - University of Derby

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Σεμινάριο
Σεμινάριο

Philosophy and the Sciences: Introduction to the Philosophy of Cognitive Sciences - The University of Edinburgh

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!