Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Γεια σας, ονομάζομαι Πέννυ Παπάζογλου και είμαι Ψυχολόγος. Η κλίση μου στις ανθρωπιστικές σπουδές αναδύθηκε νωρίς και έτσι γνώρισα την επιστήμη της Ψυχολογίας. Οι μεταπτυχιακές μου σπουδές είναι στην Ανάπτυξη, Διαταραχές και Κλινική Πράξη στο Πανεπιστήμιο του Γιόρκ στην Αγγλία. Είμαι εκπαιδευμένη Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια, προσέγγιση η οποία διερευνά τις σχέσεις, όπως διαμορφώνονται στο τώρα ή όπως έχουν διαμορφωθεί από το παρελθόν, οι ρόλοι και οι θέσεις με στόχο την αύξηση της κατανόησης του εαυτού σε σχέση με τους άλλους. Έχω κάνει πρακτική εκπαίδευση σε ποικίλα κλινικά πλαίσια σε Ελλάδα και εξωτερικό (Νοσοκομείο Παίδων, Κέντρα υποδοχής εγκύων, σχολεία, κέντρα ημέρας, ηλεκτρονική πλατφόρμα ψυχολογικής υποστήριξης). Είμαι συνεργάτιδα σε Κέντρα Θεραπειών Παιδιών, Εφήβων και Συμβουλευτικής Γονέων. Τα τελευταία χρόνια ιδιωτεύω και βρίσκομαι κάτω από εποπτεία για τους θεραπευόμενους που παρακολουθώ, όπως επίσης έχω κάνει την δικιά μου ψυχοθεραπεία η οποία είναι σαφώς συνεχιζόμενη όσο ασκώ αυτό το επάγγελμα. Στη σχέση θεραπευτή και θεραπευόμενου η εστίαση είναι στο «πώς» βάζοντας στην άκρη το «γιατί» . Ένας βασικός στόχος της ψυχοθεραπείας είναι η διαμόρφωση ενός λειτουργικού και ικανοποιητικού σχετίζεσθαι στο σήμερα, με παράλληλη αναφορά στο παρελθόν, ώστε να κατανοηθούν οι τρόποι διαμόρφωσης των δυσλειτουργικών patterns σχετίζεσθαι.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

LGBTQIA+

Άγχος-Στρες

Σχέσεις

Ψυχοσωματική

Αυτοανάπτυξη

Τραύμα

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Psychology - University of Derby

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Development, Disorders and Clinical Practise - University of York

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Συνθετικό Μοντέλο Συστημικής Θεραπείας - Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!