Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Πέννυ Γκουζιώκα, είμαι ψυχολόγος με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και απόφοιτη του Τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είμαι εκπαιδευόμενη ψυχοθεραπεύτρια Gestalt από το Gestalt Foundation και υποψήφια μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα "Σπουδές Φύλου" του ΕΑΠ. Παράλληλα, επενδύω συνεχώς σε εκπαιδευτικά προγράμματα και σεμινάρια, με στόχο την αναβάθμιση και ενημέρωση των γνώσεών μου. Το γεγονός ότι έχω εργαστεί με ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, όπως ο διαπολιτισμικός πληθυσμός, οι γυναίκες που έχουν βιώσει έμφυλη βία, οι μονογονεϊκές οικογένειες, τα άτομα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, οι έφηβοι και τα παιδιά, έχει διαμορφώσει την προσέγγισή μου προς την ανάπτυξη της αυτοσυνειδησίας και της αυτογνωσίας. Αυτές οι εμπειρίες αποτελούν τη βάση για την αποδοχή της διαφορετικότητας και της πολυμορφίας μας. Στην ψυχοθεραπεία της Gestalt, επικεντρωνόμαστε στην αυτοσυνειδησία, στην αναγνώριση δηλαδή του εαυτού μας, την επίγνωση των συναισθημάτων, των σκέψεων και της σωματικής μας αίσθησης. Με αυτόν τον τρόπο, υποστηρίζουμε τους ανθρώπους να εξερευνήσουν το παρόν και να ανακαλύψουν πώς αντιδρούν στο εδώ και τώρα. Στόχος είναι να ενισχύσουμε από κοινού την αυτονομία και τη δημιουργική προσαρμογή του ατόμου, προωθώντας την πλήρη ανάπτυξη του δυναμικού του. Σκοπός μου είναι να σας στηρίξω σε αυτό το ταξίδι αυτο-ανακάλυψης και αλλαγής, παρέχοντας έναν ασφαλή και συνεπή χώρο εξερεύνησης και ανάπτυξης.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

LGBTQIA+

Πένθος

Τραύμα

Άγχος-Στρες

Σχέσεις

Αυτοανάπτυξη

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Τμήμα Ψυχολογίας - Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Ετήσιο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα στο Πεδίο των Εξαρτήσεων - Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας (ΠΠΑ)

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Κοινωνικός Αποκλεισμός: Μοντέλα-Πρακτικές-Θεσμικές Λύσεις - Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Σεμινάριο
Σεμινάριο

Βία- Κακοποίηση- Τραύμα - Gestalt Foundation

Σεμινάριο
Σεμινάριο

Έμφυλη Βία - ΔΙΟΤΙΜΑ

Σεμινάριο
Σεμινάριο

Ποικιλομορφία φύλου και σεξουαλικότητα - Gestalt Foundation

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!