Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Πελαγία Τόλη είμαι Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια.Με μεταπτυχιακή ειδίκευση στην Συνθετικη ψυχοθεραπεία και συμβουλευτική(γνωστική - συμπεριφοριστική , ψυχοδυναμικη και ανθρωπιστικη). Για την ολοκλήρωση του μεταπτυχιακού εχω κάνει πρακτική άσκηση με εποπτεία σε κέντρο ψυχοθεραπείας για τέσσερα χρόνια. Διαθέτω πολυετή εμπειρία δουλευόντας με θεραπευόμενους κάνοντας και διαδικτυακές συνεδριες και δια ζώσης.Είμαι εδώ για ακούσω και να σε υποστηρίξω και να κάνουμε μαζί ενα ταξίδι στην αυτογνωσία είμαι εδώ για να σε ακούσω προσεκτικά και να σε βοηθήσω να καταλάβεις τον εσώτερο εαυτό σου.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Πένθος

Τραύμα

Άγχος-Στρες

Σχέσεις

Αυτοανάπτυξη

Φοβίες

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Εφαρμοσμένη ψυχολογία - Meditteranean college

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Συνθετική ψυχοθεραπεία και συμβουλευτική - Mediterranean college

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Msc ψυχοθεραπεια και συμβουλευτική - Mediterranean college

Σεμινάριο
Σεμινάριο

Παιδικό άγχος - Meditterranean college

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!