Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ
Παρασκευή Μαστρομανώλη | Click to Therapy

Σύντομο βιογραφικό

Είμαι ψυχολόγος, κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος με αριθμό 102812(4306). Αποφοίτησα από το τμήμα ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2019. Την ίδια χρονιά ξεκίνησα την εκπαίδευση μου στην γνωστική συμπεριφορική θεραπεία, στην Ελληνική εταιρεία έρευνας της συμπεριφοράς παράρτημα Μακεδονίας. Τον Οκτώβριο του 2021 ξεκίνησα και το μεταπτυχιακό μου στην ιατρική σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με τίτλο "ψυχική υγεία και ψυχιατρική παιδιών και εφήβων", το οποίο έχει διάρκεια δύο έτη. Στο παρόν βλέπω ψυχοθεραπευτικά ενήλικες, παιδιά και εφήβους. Το πεδίο ενασχόλησης μου στα πλαίσια της θεραπείας περιλαμβάνει ένα εύρος διαταραχών (άγχος, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, δυσκολίες στην κοινωνικοποίηση, διατροφικές διαταραχές, κ.α), αλλά και αιτημάτων όπως η συμβουλευτική γονέων και η βαθύτερη κατανόηση του εαυτού. Επίσης έχω συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

LGBTQIA+

Κρίσεις πανικού

Άγχος-Στρες

Σχέσεις

Αυτοανάπτυξη

Διατροφικές διαταραχές

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ - ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Γνωστική Συμπεριφορική ψυχοθεραπεία - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ-ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!