Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Εύη Μπερή. Είμαι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου του Bradford και για χρόνια εργαζόμουν στην Αγγλία, όπου ζούσα, σε δομές ψυχικής υγείας της χώρας. Στη τελευταία μου εργασία στο εξωτερικό δούλευα στο Εθνικό Σύστημα Υγείας της Αγγλίας (NHS), το οποίο χρηματοδότησε τη μετεκπαίδευσή μου στην Γνωσιακή - Συμπεριφορική Θεραπεία (CBT), στο Πανεπιστήμιο του Southampton. Αφού έκανα αξιολόγηση, έβγαζα διάγνωση και στη συνέχεια οργάνωνα και πραγματοποιούσα συνεδρίες με ανθρώπους με κατάθλιψη κι αγχώδεις διαταραχές. Στο CBT πιστεύουμε πως ο τρόπος με τον οποίο σκεφτόμαστε κι ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφερόμαστε, επηρεάζουν το πώς νιώθουμε, ενώ ταυτόχρονα λαμβάνουμε υπόψη τις σωματικές αντιδράσεις (physical sensations). Στις συνεδρίες που πραγματοποιώ, χρησιμοποιώ παρεμβάσεις Θετικής Ψυχολογίας, όπου κρίνεται ωφέλιμο για το άτομο, με το οποίο δουλεύω. Το γεγονός ότι πιστεύω αρκετά στην αποτελεσματικότητα αυτών των παρεμβάσεων, με οδήγησε στο να κάνω μεταπτυχιακό στην εφαρμοσμένη Θετική Ψυχολογία. Την τρέχουσα περίοδο λαμβάνω εποπτεία από διδάκτωρ Ψυχολογίας ελληνικού πανεπιστημίου, η οποία συμβάλει στη διασφάλιση υψηλής ποιότητας παροχών ψυχικής υγείας. Κλείνοντας, για εμένα πρωταγωνιστικό ρόλο στη θεραπεία έχει η θεραπευτική σχέση ανάμεσα σε θεραπευόμενο/-ο και θεραπευτή/-τρια.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Κρίσεις πανικού

Άγχος-Στρες

Κατάθλιψη

Φοβίες

Ψυχοσωματική

Αυτοανάπτυξη

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Psychology - Bradford University

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Applied Positive Psychology - University of East London

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Cognitive Behavioural Therapy - University of Southampton

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!