Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Η Παραδείση Αναστασία, είναι Ψυχολόγος απόφοιτος του τμήματος Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Θετική Ψυχολογία, και έχει εξειδικευτεί στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία (CBT) - Πιστοποιημένη απο την Ελληνική ΣΥμβουλευτική Εταιρεία (ΕΕΣ) την European Association for Counselling (EAC), και την British Association for Counselling & Psychotherapy (BACP) . Κατέχει επίσης εξεισίκευση στις διατροφικές διαταραχές( Μaster Practioneer in eating disorders πιστοποιημένη απο NCfED και British Psychology Society-BPS. Τα τελευταία έτη έχει εργαστεί σε ποικίλα πλαίσια με κλινικό αλλά και γενικό πληθυσμό, αντιμετωπίζοντας θέματα που έχουν να κάνουν με το άγχος, τις φοβίες, τις κρίσεις πανικού, τις διαταραχές διάθεσης, τις ψυχώσεις αλλά και τις διαπροσωπικές σχέσεις. Εργάζεται επίσης ιδιωτικά σαν ψυχολόγος τα τελευταία έτη, όπου και αναλαμβάνει ψυχοθεραπευτικά ενήλικες , συμβουλευτική γονέων και οικογένειας. Έχει συμμετάσχει ως εισηγήτρια με ομιλίες και εργαστήρια σε συνέδρια, και ημερίδες. Έχει συγγράψει άρθρα ποικίλης θεματολογίας σε διάφορους ιστότοπους και τέλος έχει δημοσιεύσει δυο μελέτες σε επιστημονικό περιοδικό.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Άγχος-Στρες

Κατάθλιψη

Σχέσεις

Αυτοανάπτυξη

Φοβίες

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Τμήμα Ψυχολογίας - Πάντειο Πανεπιστήμιο

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Εξειδίκευση στις Διατροφικές διαταραχές ( ΚΕΑΔΔ) -

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Συμπεριφορική Γνωσιακή Ψυχοθεραπέια (ΚΕΨΥΣΥ) -

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Πάντειο Πανεπιστήμιο - Μεταπτυχιακό Θετικής ψυχολογίας -

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!