Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

H Παναγιωτίδου Άννα είναι ψυχολόγος με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Κλινική Ψυχολογία από το πανεπιστήμιο του Reading, UK, και εκπαιδεύεται στην Ψυχοθεραπεία Gestalt. Ανήκει στο Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων. Διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη και παράλληλα ασχολείται με την έρευνα. Στο παρελθόν έχει μελετήσει θέματα όπως η επιλόχειος κατάθλιψη και η διατροφή στην ψυχολογία. Διατηρεί συνεχή επαφή με επιστημονικά συνέδρια, βιωματκά εργαστήρια και σεμινάρια H κ. Παναγιωτίδου διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης της Α’ Ψυχιατρικής – Πανεπιστημιακής Κλινικής του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη ως συντονίστρια ομάδων ψυχικά ασθενών. Εργάστηκε ως ψυχολόγος με παιδιά, εφήβους και γονείς από το 2016. Αυτή τη στιγμή δουλεύει ατομικά στο ιδιωτικό της γραφείο και διατηρεί στενή συνεργασία με ψυχίατρο- ψυχοθεραπευτή για όσες περιπτώσεις χρήζουν φαρμακευτικής παρέμβασης. Στο παρελθόν έχει εργαστεί εθελοντικά για το Καταφύγιο Γυναίκας, όπου δούλεψε πάνω σε θέματα ενδοοικογενειακής βίας. Αντιμετωπίζονται θέματα όπως: διαταραχές διάθεσης, κατάθλιψη, άγχος, κρίσεις πανικού σωματικά συμπτώματα μη οργανικής αιτιολογίας, θέματα διατροφής και εικόνας σώματος διαχείριση θυμού, υπερκινητικότητα και διάσπαση προσοχής διαταραχές ύπνου κάπνισμα ψυχώσεις συναισθηματική/σωματική/σεξουαλική κακοποίηση και τραύμα ψυχοσεξουαλικές δυσκολίες Εξειδικεύεται σε θέματα συμβουλευτικής γονέων και υποστηρικτικής ψυχοθεραπείας (πένθος, ασθένεια, διαζύγιο). Κάποιος μπορεί να προσέλθει με κίνητρο την αυτοβελτίωση/αυτογνωσία.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Άγχος-Στρες

Πένθος

Αυτοανάπτυξη

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

ΤΜΗΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ - ΑΠΘ

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Clinical Aspects of Psychology - Reading, UK

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!