Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ
Παναγιώτα Νικολοπούλου | Click to Therapy

Σύντομο βιογραφικό

Η Παναγιώτα Νικολοπούλου κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και εδρεύει στο ιδιωτικό της γραφείο στον Αγιο Δημήτριο Αττικής. Είναι κάτοχος πτυχίου Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Παιδοψυχολογίας του UCLAN της Αγγλίας και ειδικεύεται στο μοντέλο Συστημικής και Οικογενειακής Ψυχοθεραπείας. Άλλα ψυχοθεραπευτικά προγράμματα που έχει εκπαιδευτεί είναι το ετήσιο προγραμμα Marte Meo Practiotioner και η Ομαδική Ανάλυση, ενώ παρακολουθεί συνεχώς εκπαιδευτικά προγράμματα και σεμινάρια, με στόχο την καλύτερη παρέμβαση και προσωπική εξέλιξη της. Επιπλέον, εργάζεται ως Ψυχολόγος σε συνεργασία με κέντρα της Αθήνας προσφέροντας υπηρεσίες Ψυχοθεραπείας ενηλίκων και εφήβων καθώς και συμβουλευτική γονεών, ζεύγους. Εχει συνεργαστεί με Δημόσιους φορείς όπως το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο, το ΚΨΥ Παγκρατίου, το Σικιαρίδειο Ιδρυμα και το ο 6ο Γυμνάσιο Νέας Σμύρνης προσφέροντας υπηρεσίες Συμβουλευτικής σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Τέλος, παρέχει ψυχοθεραπεία για ένα μεγάλο φάσμα προβλημάτων, όπως: προβλήματα άγχους (γενικευμένο άγχος, κρίσεις πανικού, φοβίες, ψυχαναγκασμοί κ.ά.), προβλήματα σχέσεων, θυμός, διαχείριση κρίσεων, προβλήματα αυτοεκτίμησης και αυτογνωσίας. Σύμφωνα με την ίδια, η θεραπεία αποτελεί ένα ταξίδι αυτοφροντίδας, και βασικές αξίες της είναι η δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης, αποδοχής και ελπίδας, η αγάπη και ο σεβασμός για τον συνάνθρωπο.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!