Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ
Ορθοδοξία Ζερενίκου Σάλομον | Click to Therapy

Σύντομο βιογραφικό

Κλινική ψυχολόγος ψυχοθεραπεύτρια, εξειδικευμένη στην οικογενειακή θεραπεία και στην εθνοψυχιατρική με μεγάλη εμπειρία 40 ετών στην συμβουλευτική ψυχολογία και ψυχοθεραπεία παιδιών,εφήβων και ενηλίκων σε πολλούς τομείς της ψυχικής υγείας. Η εμπειρία μου βασίζεται στην προσαρμοστικότητα, στην αποτελεσματική επικοινωνία για την δημιουργία δυνατής σχέσης και συμμαχίας με τον θεραπευόμενο. Ο τομέας των ξενιτεμένων συμπεριλαμβάνεται στην ειδικότητά μου μέσω της εθνοψυχιατρικής.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

LGBTQIA+

Αυτοανάπτυξη

Φοβίες

Τραύμα

Κατάθλιψη

Κακοποίηση

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Πενταετές πτυχίο Ψυχοπαθολογίας και κοινωνικής ψυχολογίας - Πανεπιστήμιο της ΛΩΡΡΑΙΝΗΣ στην Γαλλία

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!