Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Είμαι Ψυχολόγος- Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεύτρια, απόφοιτη του Τμήματος Ψυχολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης και διατηρώ ιδιωτικό γραφείο στην Καλαμάτα, όπου υποστηρίζω ενήλικες και ζευγάρια συμβουλευτικά και ψυχοθεραπευτικά τόσο δια ζώσης όσο και διαδικτυακά. Αποτελώ εκπαιδευόμενο μέλος στο Τετραετές Πρόγραμμα «Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεία και Σχεσιακή Ψυχανάλυση». Παράλληλα έχω ολοκληρώσει το Πρόγραμμα «Θεραπεία Ζεύγους και Συμβουλευτική Γάμου» στο Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας και έχω παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με την Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεία και την Κλινική Ψυχοπαθολογία. Στο παρελθόν έχω εργαστεί ως ψυχολόγος σε δομές ψυχικής υγείας (Κέντρο Κοινοτικής Ψυχικής Υγιεινής Βύρωνα-Καισαριανής, ΚΕΘΕΑ).

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Κρίσεις πανικού

Άγχος-Στρες

Κατάθλιψη

Σεξουαλική υγεία

Σχέσεις

Ψυχοσωματική

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!