Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Γεια σου! Είμαι η Νόρα και είμαι Ψυχολόγος- Ψυχοθεραπεύτρια από το Πανεπιστήμιο Αθηνών με εξειδίκευση στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία ενηλίκων. Αποφοίτησα από το Τμήμα Ψυχολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έλαβα το Δίπλωμα στη Ψυχοθεραπεία από το Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής. Στα πλαίσια της δια βίου μάθησης, συμμετείχα ως εθελόντρια ψυχολόγος στο ετήσιο πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Σώματος Αλληλεγγύης στο εξωτερικό. Επίσης, εργάστηκα σε οργανισμούς και φορείς ψυχικής υγείας στον αστικό ιστό της Αθήνας, καθώς και ως ψυχολόγος πρώτης γραμμής κατά τη διάρκεια ανθρωπιστικών κρίσεων. Μέσα από τη κλινική πράξη και εμπειρία μου έχω βοηθήσει άτομα που υποφέρουν από άγχος, στρες, κρίσεις πανικού αλλά και από διαταραχές που προκύπτουν από κάποιο ψυχικό τραύμα. Η Θεραπεία βέβαια, δεν αφορά μόνο το σύμπτωμα. Είναι μια διαδικασία αυτοφροντιδας, μέσα από την οποία αποκτάς κάποια δια βίου εργαλεία που θα σε βοηθήσουν να χειρίζεσαι τις καταστάσεις πιο δημιουργικά. Αν θες να βελτιώσεις και εσύ τη ψυχική σου υγεία, θα χαρώ πολύ να σε βοηθήσω. "Η ποιότητα της ζωής μας εξαρτάται από τη ποιότητα των σκέψεων μας".

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Κρίσεις πανικού

Άγχος-Στρες

Πένθος

Σχέσεις

Φοβίες

Κατάθλιψη

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!