Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Νίκος Λοΐζος και είμαι Κλινικός Ψυχολόγος, απόφοιτος από το Τμήμα Ψυχολογίας του Πάντειου Πανεπιστημίου. Ολοκλήρωσα το Μεταπτυχιακό μου στο τμήμα Ιατρικής στο ΑΠΘ με τίτλο “Κλινική Ψυχική Υγεία” και έχω αποκτήσει μία εκτενή γνώση και κατανόηση της πολυπλοκότητας του ανθρώπινου νου και των ψυχικών λειτουργιών. Αξίζει να αναφερθεί ότι διεξήγαγα μια πρωτοποριακή έρευνα κατά τη διάρκεια των μεταπτυχιακών μου σπουδών, με θέμα το χορό και τη σεξουαλικότητα. Αναγνωρισμένη από τον επιβλέποντα καθηγητή μου για την καινοτομία της, πρόκειται να δημοσιευθεί σε επιστημονικό περιοδικό. Επίσης, βρίσκομαι στο δεύτερο έτος της εκπαίδευσής μου στη Γνωστική Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία (CBT). Οι γνώσεις μου σχετικά με την ψυχοπαθολογία με καθιστούν έναν επαρκή θεραπευτή που είναι σε θέση να παράσχει μία αξιόπιστη και έγκυρη διάγνωση. Σαν Γνωστικός Συμπεριφορικος Θεραπευτής κατέχω τις απαραίτητες γνώσεις, ερευνητικά τεκμηριωμένες τεχνικές και στρατηγικές διαχείρισης για μία ολοκληρωμένη και αποτελεσματική παρέμβαση για ένα ευρύ φάσμα ψυχικών διαταραχών. Η CBT έχει φανεί πως αποτελεί την περισσότερο αποτελεσματική θεραπευτική μέθοδο συγκριτικά με άλλες θεραπευτικές προσεγγίσεις. Είναι βραχύχρονη, με μέση διάρκεια τους 3-4 μήνες, ανάλογα με τις ανάγκες του θεραπευόμενου. Στόχος μου είναι να βοηθήσω τους ανθρώπους που θα με εμπιστευτούν να βρουν λειτουργικούς τρόπους διαχείρισης των δυσκολιών τους. Βασικό μου μέλημα είναι η ανάπτυξη μιας ισχυρής θεραπευτικής σχέσης, βασισμένη στην κατανόηση, την ενσυναίσθηση και τη συμπόνια. Επιδιώκω να δημιουργώ έναν ασφαλή και μη επικριτικό χώρο, όπου οι άνθρωποι μπορούν να εκφράζουν ανοιχτά τις ανησυχίες τους και να συνεργάζονται για την βελτίωση της ψυχικής υγείας και της συνολικής ποιότητας ζωής.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Διατροφικές διαταραχές

Κρίσεις πανικού

Άγχος-Στρες

Κατάθλιψη

Σχέσεις

Φοβίες

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Τμήμα Ψυχολογίας - Πάντειο Πανεπιστήμιο

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Κλινική Ψυχική Υγεία - Ιατρική, ΑΠΘ

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Γνωστική Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία - ΕΕΓΣΨ

Σεμινάριο
Σεμινάριο

12ο Παγκόσμιο Συνέδριο CFT: Compassion through Life's Journey - The Compassionate Mind Foundation

Σεμινάριο
Σεμινάριο

Διήμερο Σεμινάριο/Εφαρμοσμένο Εργαστήριο: Εκπαίδευση στην εφαρμογή 50+1 Γνωσιακών και Συμπεριφορικών Τεχνικών - CBT

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!