Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Δημητριάδης Νικόλας και είμαι ψυχολόγος-ψυχοθεραπευτής με ειδίκευση στην Γνωσιακή-Συμπεριφορική θεραπεία (Γ.Σ.Θ ή C.B.T.)από το Κέντρο Εφαρμοσμένης Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας . Αποφοίτησα από το Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) ως ψυχολόγος και στην συνέχεια απέκτησα το μεταπτυχιακό μου στο εξωτερικό, συγκεκριμένα στο Erasmus University of Rotterdam, με τίτλο Forensic and Legal psychology. Μέσα από τον μεταπτυχιακό μου τίτλο πήρα εκτενέστερες γνώσεις στην κλινική ψυχολογία, την ψυχοπαθολογία και την νευροψυχολογία, ενώ ταυτόχρονα ολοκλήρωσα μια μικρής διάρκειας πρακτική άσκηση του Πανεπιστήμιου. Έχω εργαστεί ως ψυχολόγος στην ΑΡΣΙΣ-δομή υποστήριξης παιδιών και νεών- καθώς και στις παιδικές κατασκηνώσεις της Χ.Α.Ν.Θ. Ταυτόχρονα έχω υπάρξει επαγγελματίας αθλητής υδατοσφαίρισης σε Ελλάδα και Ολλανδία. .

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Κρίσεις πανικού

Άγχος-Στρες

Σχέσεις

Φοβίες

Ψυχοσωματική

Κατάθλιψη

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!