Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Νέτος Δημήτριος, είμαι ψυχολόγος η έδρα μου βρίσκεται στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Πραγματοποίησα τις προπτυχιακές σπουδές μου στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, στο Τμήμα Ψυχολογίας. Αυτήν την περίοδο πραγματοποιώ την πρακτική μου στον Ο.ΚΑ.ΝΑ., στα πλαίσια της συμμετοχής μου στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα με τίτλο «Κλινικές Παρεμβάσεις στις Εξαρτήσεις» του Πανεπιστημίου Κρήτης. Επίσης, εκπαιδεύομαι στην Αφηγηματική Θεραπεία από το Ινστιτούτο Αφηγηματικής Θεραπείας και Κοινοτικής Πρακτικής στη Θεσσαλονίκη. Ενδιαφέρομαι, μεταξύ άλλων, για την βοήθεια ανθρώπων που αντιμετωπίζουν προβλήματα χρήσης και κατάχρησης εξαρτησιογόνων ουσιών, όπως και για θέματα που σχετίζονται με το άγχος, την κατάθλιψη, αλλά και την αυτοβελτίωση. Η αφηγηματική θεραπεία (Narrative Therapy) υποστηρίζει ότι οι αντιλήψεις, τα νοήματα, αλλά και, κατά συνέπεια, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι, κατασκευάζονται μέσα από ιστορίες και νοήματα που δημιουργούν, καθώς αλληλοεπιδρούνε στην κοινωνία και στις σχέσεις τους. Οι ιστορίες αυτές, ως αφηγήσεις, αποτελούν τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι δηλώνουν τον εαυτό τους, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αναδιαμορφώνεται αυτός. Στόχος της αφηγηματικής θεραπείας είναι να παράσχει στο άτομο τη δύναμη να αλλάξει την κυρίαρχη προβληματική αφήγηση για τη ζωή του και να ανασυγγράψει την ιστορία του, δημιουργώντας μία εναλλακτική, προτιμώμενη και απαλλαγμένη από το πρόβλημα ιστορία για τον ίδιο.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!