Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ξεκινάμε από το εδώ και τώρα , ποιο είναι το πρόβλημα, πως παρουσιάζεται. Απαντάμε στις βασικές ερωτήσεις τι, πότε, πως και αρχίζουμε να ξετυλίγουμε το κουβάρι του πως και γιατί χτίστηκε έτσι αυτό το πρόβλημα. Τι σχέση έχει με την υπόλοιπη ζωή του/της. Σε τι τον/την ενοχλεί Ακολουθούμε τον θεραπευόμενο και ακούμε μπροστά και πίσω από τις λέξεις. Η διαδικασία διερεύνησης και μόνο αρχίζει να συνδέει τον θεραπευόμενο με το πρόβλημα. Στη συνέχεια μπορεί να χρησιμοποιήσουμε ψυχοδραματικές τεχνικές αναπαράστασης χρησιμοποιώντας αντικείμενα του χώρου του θεραπευόμενου ώστε να βιώσει και να αναβιώσει με την μορφή που θέλει και μέχρι εκεί που μπορεί την διαφοροποίηση. Η θεραπεία και οι αλλαγές δεν επιτυγχάνονται μια και έξω. Γίνονται σταδιακά. Η πολυετής δικιά μου εμπειρία λέει ότι η απόφαση του ν' απευθυνθείς κάπου αποτελεί το 50% της απαλλαγής από το πρόβλημα. Σπούδασα στη Γαλλία στο Universite de Toulouse le Mirail. Άδεια άσκησης επαγγελματος Ψυχολόγου στην Ελλάδα και στη Γαλλία. Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων Εκπαιδεύτρια Ψυχοδράματος, Ινστιτούτο Ψυχοδράματος Αθηνών αναγνωρισμένου φορέα εκπαίδευσης από FEPTO

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!