Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Eίμαι Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια, με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Επίσης, είμαι πτυχιούχος του Τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και ειδικεύομαι στη συστημική προσέγγιση. Παράλληλα, ολοκληρώνω τις σπουδές μου στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Εφαρμοσμένης Αναπτυξιακής Ψυχολογίας. Υπό το πρίσμα των παραπάνω ασκώ ατομική ψυχοθεραπεία ενηλίκων και εφήβων άνω των 15 ετών, αλλά και συμβουλευτική γονέων και θεραπεία ζεύγους. Η εμπειρία μου προέρχεται από την πολυετή συνεργασία μου με διαφορετικά θεραπευτικά πλαίσια. Πιο συγκεκριμένα, έχω εργαστεί σε Κέντρα Ειδικών Θεραπειών – Συμβουλευτικής, αναλαμβάνοντας τις ψυχοθεραπείες ενηλίκων - εφήβων και την συμβουλευτική γονέων. Παράλληλα, στη συνεργασία μου με την εξειδικευμένη διαδικτυακή πλατφόρμα ψυχοθεραπείας Clicktotherapy, παρέχω ατομικές ψυχοθεραπείες ενηλίκων καθώς και ψυχολογική υποστήριξη σε δομές ψυχικής υγείας. Δίνω μεγάλη σημασία στη συνεχή προσωπική εκπαίδευση και εξέλιξη στον τομέα της Ψυχολογίας και της Ψυχοθεραπείας, παρακολουθώντας πληθώρα σεμιναρίων, συνεδρίων και ημερίδων. Ως κύριο μέλημα μου θέτω την ενσυναίσθηση απέναντι στον θεραπευόμενο, την ενεργητική ακρόαση και κατανόηση των αναγκών του και την σταδιακή εγκαθίδρυση μίας υγιούς θεραπευτικής σχέσης, με βασικό θεμέλιο την εμπιστοσύνη.

Πιστοποιημένη ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Σεξουαλική υγεία

Κατάθλιψη

Σχέσεις

Κρίσεις πανικού

Άγχος-Στρες

Φοβίες

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Ψυχολογία - Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Εφαρμοσμένη Αναπτυξιακή Ψυχολογία - Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Ανοι

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Διαμορφώνοντας τη συστημική προσέγγιση - ΑΚΜΑ

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Επιστημολογία - ΑΚΜΑ

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Συμβουλευτική επαγγελματικού ρόλου - ΑΚΜΑ

Σεμινάριο
Σεμινάριο

Διαχείριση χωρισμού - διαζύγιο γονέων - ΕΚΠΑ

Σεμινάριο
Σεμινάριο

Διαχείριση Ψυχικου και Συναισθηματικού Τραύματος - ΕΚΠΑ

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!