Ναταλία Παραστατίδου

Ναταλία Παραστατίδου

Ψυχολόγος - ψυχοθεραπευτής Προσωποκεντρική

Σύντομο βιογραφικό

Είμαι η Ναταλία Παραστατίδου, Ψυχολόγος (M.Sc) και Ψυχοθεραπεύτρια. Είμαι πτυχιούχος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και διπλωματούχος ερευνητικού μεταπτυχιακού Γνωσιακής Επιστήμης από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχω επίσης ολοκληρώσει την τετραετή εκπαίδευσή μου στην Προσωποκεντρική Προσέγγιση για την οποία μου απονεμήθηκε το European Certificate of Psychotherapy. Η εκπαίδευση αυτή, θεωρητική και βιωματική, σε συνδυασμό με την προσωπική μου θεραπεία και εποπτεία είχαν καταλυτική επίδραση στον τρόπο που αντιλαμβάνομαι τον εαυτό μου, τους άλλους και τον κόσμο. Από το 2017 ασκώ κλινικό και συμβουλευτικό έργο ιδιωτικά αλλά και σε συνεργασία με διάφορους φορείς, παρέχοντας υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης σε ενήλικες και εφήβους που αντιμετωπίζουν ένα ευρύ φάσμα ψυχικών δυσκολιών (άγχος, φοβίες, κατάθλιψη, ζητήματα σχέσεων, εργασιακό στρες, πένθος, προσωπική ανάπτυξη). Επιπλέον έχω συντονίσει ομάδες και έχω πραγματοποιήσει εκπαιδεύσεις και παρεμβάσεις γύρω από θέματα ψυχολογίας, προβλημάτων καθημερινής ζωής και κοινωνίας. Στη δουλειά μου ενσωματώνεται η εμπειρία, η εκπαίδευσή και η εμπιστοσύνη μου στην τάση του πελάτη προς ανάπτυξη και πραγμάτωση του δυναμικού του.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Τραύμα
Αυτοανάπτυξη
Άγχος-Στρες
Σχέσεις
Κατάθλιψη
Ψυχοσωματική

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο
Πτυχίο Ψυχολογίας - Πανεπιστήμιο Κρήτης
Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό
Person-centred Counseling & Psychotherpy - University of Strathclyde
Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό
Γνωσιακή Επιστήμη - Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση
Προσωποκεντρική Ψυχοθεραπεία - ICPS

Αρθρογραφία

Δεν έχει αρθρογραφία

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!