Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Είμαι η Ναταλία Παραστατίδου, Ψυχολόγος και Ψυχοθεραπεύτρια. Έλαβα το πτυχίο μου στην Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο Κρήτης και στη συνέχεια εξειδικεύτηκα στο ερευνητικό μεταπτυχιακό Γνωσιακής Επιστήμης στο ΕΚΠΑ, αποκτώντας ένα ευρύ φάσμα γνώσεων και εργαλείων που ενισχύουν την κατανόηση της νοητικής λειτουργίας και της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Έχω επίσης ολοκληρώσει την τετραετή εκπαίδευσή μου στην Προσωποκεντρική προσέγγιση, για την οποία μου απονεμήθηκε το Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό Ψυχοθεραπείας. Η εκπαίδευσή μου σε συνδυασμό με την προσωπική μου θεραπεία είχαν καταλυτική επίδραση στον τρόπο που αντιλαμβάνομαι τον εαυτό μου, τους άλλους και τον κόσμο. Από το 2017 εργάζομαι ιδιωτικά αλλά και σε συνεργασία με διάφορους φορείς παρέχοντας υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης σε ενήλικες και εφήβους που αντιμετωπίζουν ένα ευρύ φάσμα ψυχικών δυσκολιών. Επιπλέον συντονίζω ομάδες και διεξάγω εκπαιδεύσεις σχετικά με ζητήματα ψυχικής υγείας. Τιμώντας την μοναδικότητα της εμπειρίας κάθε ατόμου και συνδεόμενη αυθεντικά μαζί του, δημιουργώ ένα ασφαλές, εμπιστευτικό περιβάλλον όπου οι πελάτες μπορούν να εξερευνήσουν ελεύθερα τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις ανησυχίες τους. Στη δουλειά μου ενσωματώνεται η εμπειρία και η εκπαίδευσή μου καθώς και η εμπιστοσύνη μου στην τάση του πελάτη προς ανάπτυξη και πραγμάτωση του δυναμικού του.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Τραύμα

Άγχος-Στρες

Κατάθλιψη

Σχέσεις

Ψυχοσωματική

Αυτοανάπτυξη

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Πτυχίο Ψυχολογίας - Πανεπιστήμιο Κρήτης

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Μεταπτυχιακό Γνωσιακής Επιστήμης - Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

European Certification of Psychotherapy - European Association of Psychotherapy

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Προσωποκεντρική Ψυχοθεραπεία - ICPS & Strathclyde

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!