Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Σπούδασα Ψυχολογία στο ΕΚΠΑ και στη συνέχεια ολοκλήρωσα το μεταπτυχιακό μου στη Κλινική Ψυχολογία Παιδιού και Εφήβου στο Πανεπιστήμιο της Ουτρέχτης, στην Ολλανδία. Πραγματοποίησα μια πρακτική στο Liverpool Hope University στην Αγγλία και στη συνέχεια ξεκίνησα την εκπαίδευσή μου στην Οικογενειακή Συστημική Ψυχοθεραπεία, την οποία συνεχίζω μέχρι και σήμερα. Έχω εργαστεί σε σχολικό πλαίσιο, κέντρο ειδικών θεραπειών ως Ψυχολόγος με παιδιά, εφήβους και γονείς , ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιώ διαδικτυακές συνεδρίες με ενήλικες καθώς και ζευγάρια. Το μοντέλο της Θεραπείας που εκπαιδεύομαι είναι συνθετικό και αφορά το συνδυασμό της Συστημικής Θεωρίας, της Θεωρίας του Δεσμού, την Αφηγηματική Προσέγγιση και τη Νευροψυχολογία (SANE). Στις συνεδρίες εξερευνούμε κυρίως τις δυσκολίες του ατόμου μέσα από το πρίσμα της οικογένειας, των σχέσεων με τους άλλους, έτσι όπως αναδεικνύονται από την αφήγηση. Εμπλουτίζοντας λοιπόν τις αφηγήσεις, δίνουμε νέες προοπτικές στο άτομο, βοηθώντας το να κατανοήσει καλύτερα τον εαυτό του και τα συστήματα που αλληλοεπιδρά.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Κρίσεις πανικού

Άγχος-Στρες

Σχέσεις

Φοβίες

Αυτοανάπτυξη

Ψυχοσωματική

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Ψυχολογία - Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Κλινική Ψυχολογία Παιδιού και Εφήβου - Πανεπιστήμιο Ουτρέχτης Ολλανδίας

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Διάγνωση και Θεραπεία παιδιών μέσα από τη Συστημική οπτική SANE - Ινστιτούτο Έρευνας και Εκπαίδευσης Λόγω Ψυχής

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Κλινική Εκπαίδευση στη Συστημική Ψυχοθεραπεία - Ινστιτούτο Έρευνας και Εκπαίδευσης Λόγω Ψυχής

Σεμινάριο
Σεμινάριο

Κλινικής Ψυχοπαθολογίας - ΕΠΙΨΥ

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!