Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Η κ. Λάγγα Ν. είναι ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια, εκπαιδευόμενο μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπείας Ομάδας (Ε.Ε.Ψ.Ψ.Ο.). Σπούδασε στη Μ. Βρετανία ψυχολογία (B.A. Psycholinguistics-Essex University, PgDip Psychology-University of Hull) και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην ψυχανάλυση (MA Theoretical Psychοanalytic studies-Brunel University). Μέσα από διάφορες επαγγελματικές εκπαιδεύσεις (συστημική ψυχοθεραπεία, χοροθεραπεία- Ένωση Χοροθεραπευτων Ελλάδος , E.M.D.R-Ινστιτούτο Τραυματοθεραπείας Αθηνών), έχει αποκτήσει ένα ευρύ φάσμα γνώσεων στην ψυχοθεραπεία, τη συμβουλευτική ψυχολογία και την ψυχολογική υποστήριξη. Στο παρελθόν εργάστηκε με παιδιά, έφηβους και ενήλικες σε διάφορα κλινικά πλαίσια, ενώ απο το 2007 ανήκει στο μόνιμο προσωπικό του Υγειονομικού της ΕΛ.ΑΣ, όπου υπηρετεί σαν αξιωμ/κός ειδ.καθηκόντων. Επιπλέον, είναι εξωτερική συνεργάτης του Τμήματος Διαταραχών Προσωπικότητας του Αιγινήτειου Νοσοκομείου και διατηρεί και το ιδιωτικό της γραφείο.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!