Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Νάνσυ Μάρκου και είμαι ψυχολόγος, απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχω ολοκληρώσει τις μεταπτυχιακές μου σπουδές με κατεύθυνση την Κλινική Παιδοψυχολογία στο Anglia Ruskin University στο Cambridge της Αγγλίας. Στα πλαίσια της πρακτικής μου άσκησης και εθελοντισμού στην Β’ Παιδοψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου παίδων «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού» κατάφερα να αναγνωρίσω τη σημασία μιας ολιστικής ματιάς, δουλεύοντας θεραπευτικά με παιδιά, εφήβους και γονείς. Έτσι, αποφάσισα να εκπαιδευτώ στο Συνθετικό/ Συστημικό μοντέλο θεραπείας στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων, έχοντας τη δυνατότητα να δουλεύω ατομικά ή/και ομαδικά, με μεμονωμένα άτομα, με οικογένειες ή ζευγάρια ως Συστημική/ Οικογενειακή ψυχοθεραπεύτρια. Επί σειρά ετών, έχω συνεργαστεί με φορείς ψυχικής υγείας και σχολικές μονάδες παρέχοντας υπηρεσίες συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες. Παράλληλα με τα παραπάνω, σήμερα, εργάζομαι ιδιωτικά ως ψυχοθεραπεύτρια παρέχοντας συνεδρίες ατομικής θεραπείας αλλά και θεραπείας ζεύγους.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

LGBTQIA+

Κρίσεις πανικού

Άγχος-Στρες

Κατάθλιψη

Σχέσεις

Αυτοανάπτυξη

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Τμήμα Ψυχολογίας - ΕΚΠΑ

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Κλινική Παιδοψυχολογία - ARU CAMBRIDGE

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!