Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Μανιάτη Μυρτώ και είμαι πτυχιούχος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος (Αρ. Πρωτ.:39100-1449). Πέραν αυτών των σπουδών, έχω ολοκληρώσει την μετεκπαίδευση στην Κλινική Ψυχοπαθολογία στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο και το Δια-τμηματικό Πανεπιστημιακό Πρόγραμμα του Αιγινητείου Νοσοκομείου και της ΕΕΨΨΟ στην Κλινική Μετεκπαίδευση στα Δυναμικά Ομάδας Σε Ψυχιατρικά Πλαίσια. Η εξειδίκευσή μου αφορά στην ψυχαναλυτική /ψυχοδυναμική ψυχοθεραπεία ενηλίκων, παιδιών και εφήβων, καθώς ολοκληρώνω το τετραετές πρόγραμμα ψυχοθεραπείας στο ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ . Η επαγγελματική μου σταδιοδρομία ξεκίνησε στην Γαλλία, όπου απασχολήθηκα σε δομές ψυχικής υγείας σχετικές με τη στήριξη και τη συμβουλευτική ενηλίκων και ευπαθών κοινωνικά ομάδων, καθώς και παιδιών-εφήβων. Από το 2018 έως το 2022 εργάστηκα σε ανθρωπιστικούς οργανισμούς, παρέχοντας ψυχολογική υποστήριξη σε ευάλωτες ομάδες του προσφυγικού πληθυσμού. Τον τελευταίο χρόνο συνεργάζομαι με το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Ηρακλείου, παρέχοντας υπηρεσίες ψυχοθεραπείας σε ενήλικες.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Άγχος-Στρες

Πένθος

Σχέσεις

Φοβίες

Τραύμα

Κατάθλιψη

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Πτυχίο Ψυχολογίας - Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Κλινική Εκπαίδευση στην Ψυχαναλυτική/Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεία Παιδιών και Ενηλίκων - ΔΙΚΕΨΥ

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!