Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Μυρτώ Καλιανιώτη, είμαι Ψυχολόγος, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Κλινικής Ψυχολογίας από το Erasmus University Rotterdam με ειδίκευση στη Γνωστική-Συμπεριφορική ψυχοθεραπεία, και εκπαιδεύομαι στην Συστημική ψυχοθεραπεία. Εργάζομαι ιδιωτικά από το 2023, με ενήλικους πληθυσμούς, που αντιμετωπίζουν προβλήματα άγχους, διάθεσης, μετανάστευσης, οικογενειακά ή/και σχεσιακά προβλήματα. Από τον Οκτώβριο του 2023, εργάζομαι ερευνητικά ως ψυχολόγος, μελετώντας το άγχος, τα συναισθήματα και τη γενίκευση φόβου. Τους τελευταίους μήνες είμαι εθελόντρια ψυχολόγος σε δομή στο Ρότερνταμ που παρέχει ψυχολογική υποστήριξη σε νέους, 12 έως 25 ετών.

Πιστοποιημένη ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Άγχος-Στρες

Κατάθλιψη

Σχέσεις

Αυτοανάπτυξη

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Ψυχολογίας - Πάντειο Πανεπιστήμιο

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Clinical Psychology - Erasmus University Rotterdam

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Συστημική Ψυχοθεραπεία και Συμβουλευτική - Ροδάκινο

Σεμινάριο
Σεμινάριο

iFightDepression - Ε.Π.Α.Ψ.Υ.

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!