Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Μυρτώ Αλατζάκη και είμαι Ψυχολόγος απόφοιτος του τμήματος Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Ειδικεύομαι στην Λογικοθυμική και Γνωστική Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία στο Ελληνικό Ινστιτούτο RE&CBT((Rational-Emotive & Cognitive-Behavioral Therapy). Πρόκειται για μια γνωσιακού συμπεριφορικού τύπου θεραπεία, η οποία είναι αποτελεσματική στην πρόληψη και στην αντιμετώπιση ποικίλων συναισθηματικών και συμπεριφορικών δυσκολιών και έχει στόχο την άμεση διαχείριση συναισθηματικής αναστάτωσης και την συμπεριφορική και φιλοσοφική αλλαγή του ατόμου.Ολοκλήρωσα την πρακτική μου στο Ναυτικό Νοσοκομείο Πειραιά και έκτοτε έχω εργαστεί σε ποικίλα πλαίσια με κλινικό αλλά και γενικό πληθυσμό, αντιμετωπίζοντας θέματα που έχουν να κάνουν με το άγχος, την διαχείριση θυμού, τις φοβίες, τις διαταραχές διάθεσης αλλά και τις διαπροσωπικές σχέσεις.Επίσης, εργάζομαι ιδιωτικά σαν ψυχολόγος τα τελευταία έτη, όπου και αναλαμβάνω ψυχοθεραπευτικά ενήλικες ,εφήβους και παιδιά, καθώς και συμβουλευτική γονέων και ζεύγους. Παράλληλα έχω εργαστεί εθελοντικά ως ψυχολόγος στο Επίκεντρο της ActionAid και στην Θετική Φωνή(Σύλλογος Οροθετικών Ελλάδος). Έχω συμμετάσχει ως εισηγήτρια σε ομιλίες και βιωματικά εργαστήρια και έχω συγγράψει άρθρα ποικίλης θεματολογίας σε διάφορους ιστότοπους.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!