Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Μυρόπη Στάμου. Γεννήθηκα και ζω στην ορεινή Χαλκιδική. Η ζεστασιά της μικρής κοινότητας και η επαφή μου με τη φύση καλλιέργησαν το βαθύ μου ενδιαφέρον για τον άνθρωπο, τη φύση, την σωματική και ψυχική υγεία και ισορροπία. Καλλιεργήθηκαν έτσι από νωρίς μέσα μου η αγάπη, το ενδιαφέρον και ο σεβασμός προς τον άνθρωπο και τη φύση. Είμαι ψυχολόγος , ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο Τμήμα Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια πραγματοποίησα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στη Γνωστική Νευροαποκατάσταση στο τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Είμαι κάτοχος Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος Ψυχολόγου (Αρ. Πρωτ. 180673/952/20-03-2019). Είμαι εκπ. Οικοψυχολόγος στην Ελληνική Εταιρεία Οικοψυχολογίας και Ενιαίας Υγείας και εκπ. Προσωποκεντρική και Focusing- βιωματική ψυχοθεραπεύτρια στο Ελληνικό Κέντρο Focusing. Επιπλέον, είμαι πιστοποιημένη Mindfulness Instructor (International Mindfulness and Meditation Alliance). Αγαπώ τη φύση, τα ταξίδια και την ποίηση. Έχω εργαστεί στην παιδική προστασία , στην συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη υποψηφίων θετών γονέων και παιδιών. Εργάζομαι συμβουλευτικά και ψυχοθεραπευτικά με ενήλικες, εφήβους και παιδιά. Τα τελευταία τρία χρόνια, εργάζομαι στην ατομική και ομαδική ψυχολογική υποστήριξη και ψυχοθεραπεία καρκινοπαθών, φροντιστών και πενθούντων. Ακόμη, συντονίζω ομάδες υποστήριξης ασθενών με Σκλήρυνση κατά Πλάκας. Μεριμνώ για τον συνεχή εμπλουτισμό των γνώσεών μου ως ψυχολόγος , καθώς και για την προσωπική μου θεραπεία και ανάπτυξη , ώστε να στέκομαι στη θεραπευτική σχέση με τρόπο που προάγει και διευκολύνει την ανάπτυξη και την άνθιση του θεραπευόμενου. Βαθιά μου πίστη και έμπνευση είναι η έμφυτη πηγή σοφίας, δύναμης και θεραπείας που κάθε άνθρωπος διαθέτει μέσα του και η οποία δύναται να τον οδηγήσει στον αληθινό του εαυτό. Πρόθεσή μου να σε υποστηρίξω στο δικό σου ξεχωριστό μονοπάτι δημιουργώντας ένα ασφαλές μέρος, όπου θα μπορείς να είσαι σε επαφή με το σώμα , το νου και την καρδιά σου. Τιμή μου να μοιραστούμε το ταξίδι σου προς το δικό σου ξεχωριστό φως και την πνευματική σου ανάπτυξη.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!