Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Η Ψυχοθεραπευτική προσέγγιση, στην οποία έχω εκπαιδευτεί και εφαρμόζω είναι η Συστημική Ψυχοθεραπεία. Η Συστημική προσέγγιση στην Ψυχοθεραπεία αναζητά το "πως" σε μια κατάσταση και εστιάζει στην κατανόηση του τρόπου με τον οποίο σχετιζόμαστε και αλληλεπιδρούμε, και στη δυνατότητα για νέα σχήματα σχέσεων πιο λειτουργικά, που προάγουν την ανάπτυξη. Αποδίδει στον/στην θεραπευόμενο/η τη δύναμη να διαμορφώσει στο σήμερα ένα λειτουργικό και ικανοποιητικό τρόπο, με τον οποίο θα σχετίζεται με τον εαυτό του και τους άλλους.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

LGBTQIA+

Άγχος-Στρες

Κατάθλιψη

Πένθος

Σχέσεις

Αυτοανάπτυξη

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ -

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

UNIVERSITY OF EAST LONDON -

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ - ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!