Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Μιχάλης Επταήμερος, είμαι ψυχολόγος και ψυχοθεραπευτής με εξειδίκευση στη Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία και τη Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεία. Επίσης, είμαι πιστοποιημένος συντονιστής Ομάδων Γονέων (εξελικτικό σύστημα της Μαρίας Χουρδάκη και μοντέλο ‘Good Enough Parenting’ των John & Karen Louis) και ασκώ το επάγγελμα του ψυχολόγου ιδιωτικά. Την περίοδο 2018-2021 εργάστηκα ως καθηγητής προπτυχιακών και μεταπτυχιακών μαθημάτων ψυχολογίας και ως επόπτης διπλωματικών εργασιών στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο Αθηνών. Έχω πολλά χρόνια εργασιακής εμπειρίας στον τομέα της κλινικής, εκπαιδευτικής και ψυχοσωματικής ψυχολογίας. Είμαι πτυχιούχος Ψυχολογίας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Ψυχολογία της Υγείας από το Πανεπιστήμιο του Surrey στην Αγγλία και κάτοχος δεύτερου μεταπτυχιακού διπλώματος στην Προαγωγή ψυχικής υγείας και Πρόληψη ψυχιατρικών διαταραχών από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με την ψυχιατρική κλινική του Αιγινητείου νοσοκομείου.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Σεξουαλική υγεία

Σχέσεις

Πένθος

Κρίσεις πανικού

Άγχος-Στρες

Φοβίες

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Πτυχίο Ψυχολογίας - Τμήμα Ψυχολογίας, Πανεπιστήμιο Κρήτης

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Health Psychology - University of Surrey, UK

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Προαγωγή Ψυχικής Υγείας και Πρόληψης Ψυχιατρικών Διαταραχών - Ιατρική Σχολή Αθηνών

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Διαχείριση Απώλειας-Πένθους - Παιδιατρική Ανακουφιστική Φροντίδα - ΜΕΡΙΜΝΑ

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Δίπλωμα Γνωσιακής Συμπεριφορικής Θεραπείας - Ινστιτούτο Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Δίπλωμα Συντονιστή Ομάδας Γονέων με τα μοντέλα της Μαρίας Χουρδάκη και της μεθόδου Good Enough Parenting - Σχολή Γονέων Μαρίας Χουρδάκη - John & Karen Louis (Good Enough Parenting)

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Δίπλωμα Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπείας - ΕΠΕΚΕΙΝΑ - Ψυχαναλυτική Πράξη

Σεμινάριο
Σεμινάριο

Κλινική Ψυχοπαθολογία και Ψυχιατρική - Αιγινήτειο Νοσοκομείο, Σεμινάριο "Παναγιώτης Ουλής"

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!