Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Είναι Ψυχολόγος MSc, απόφοιτη του τμήματος ψυχολογίας του Eθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος του μεταπτυχιακού διπλώματος "Προαγωγή Ψυχικής Υγείας-Πρόληψη Ψυχιατρικών Διαταραχών" της Ιατρικής Σχολής Αθηνών. Είναι εκπαιδευόμενο μέλος στην Ελληνική Εταιρεία Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπείας Ομάδας (ΕΕΨΨΟ). Έχει παρακολουθήσει μονοετή μετεκπαίδευση στα Δυναμικά Ομάδας σε Ψυχιατρικά Πλαίσια, της Ά Ψυχιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών , του Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπείας Ομάδας και μονοετές εισαγωγικό σεμινάριο στη Δυναμική των Ομάδων, από τον Ελληνικό Οργανισμό Ψυχοθεραπείας και Παιδείας στην Ομαδική Ανάλυση. Είναι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου. Στο παρελθόν έχει προσφέρει άμισθη εργασία στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕ.ΘΕ.Α). Στο παρόν, εργάζεται ιδιωτικά κέντρα θεραπειών και στο ιδιωτικό της γραφείο, με παιδιά, ενήλικες και ομάδες. Τέλος, είναι εξωτερική συνεργάτιδα της Ά Ψυχιατρικής Κλινικής στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο, στη Μονάδα Διαταραχών Προσωπικότητας.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Άγχος-Στρες

Κατάθλιψη

Πένθος

Σχέσεις

Φοβίες

Τραύμα

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Τμήμα Ψυχολογίας - Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ)

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Προαγωγή Ψυχικής Υγείας -Πρόληψη Ψυχιατρικών Διαταραχών - Ιατρική Σχολή Αθηνών, ΕΚΠΑ

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!