Μάρω Κατσή

Μάρω Κατσή

Ψυχολόγος - ψυχοθεραπευτής Συστημική

Σύντομο βιογραφικό

Η Μάρω Κατσή είναι αδειούχος Ψυχολόγος και ολοκλήρωσε τις σπουδές της σε προπτυχιακό επίπεδο στο Canterbury Christ Church University. Παράλληλα, ειδικεύεται στη Συστημική Ψυχοθεραπεία στο Ινστιτούτο Εκπαίδευσης και Έρευνας Συστημικής Θεραπείας "Λόγω Ψυχής". Επιπρόσθετα, παρακολουθεί πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών στον τομέα της Σχολικής Ψυχολογίας στο University of Essex. Ταυτόχρονα, έχει πιστοποιήσεις σεμιναρίων με ειδίκευση στις αναπτυξιακές διαταραχές και τις μαθησιακές δυσκολίες παιδιών και εφήβων, καθώς και τη συμβουλευτική γονέων. Διατηρεί ιδιωτικό γραφείο.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Άγχος-Στρες
Σχέσεις
Φοβίες
Κατάθλιψη
Κρίσεις πανικού
Ψυχοσωματική

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο
Ψυχολογία -
Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό
Σχολική Ψυχολογία -

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση
Συστημική Ψυχοθεραπεία - Λόγω Ψυχής
Εκπαίδευση
Εκπαίδευση
Συστημική Ψυχοθεραπεία Παιδιών & Εφήβων - Συστημικό Ινστιτούτο Κύπρου

Αρθρογραφία

Δεν έχει αρθρογραφία

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!