Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Βεργοπούλου Μαρίνα και κατάγομαι από τη Θεσσαλονίκη. Είμαι αριστούχους απόφοιτη Ψυχολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και τελειόφοιτη φοιτήτρια Double Master of Science του τμήματος Κοινωνικών Επιστημών και Επιστημών Συμπεριφοράς του Πανεπιστημίου του Χρόνινγκεν.Επίσης, αυτή τη στιγμή εκπαιδεύομαι στη συστημική/ οικογενειακή ψυχοθεραπεία σε επίσημα αγνωρισμένο (τοπικά αλλά και ευρωπαϊκά) φορέα. Διαθέτω δέκα έτη προϋπηρεσίας σε διαφορετικά πλαίσια ψυχικής και κοινωνικής στήριξης της Ελλάδας και του εξωτερικού και έχω εμπειρία με διάφορες δυσκολίες κοινωνικής και ψυχικής φύσεως όπως επαγγελματικές δυσκολίες, ανεργία, προβλήματα ζευγαριών, προβλήματα οικογενειακών και ευρύτερων διαπροσωπικών σχέσων, διαζύγιο, απώλεια, πένθος, αγχώδεις διαταραχές, κατάθλιψη, τραυματικές διαταραχές, καταληκτικές ασθένειες και προβλήματα παιδικής και εφηβικής ηλικίας. Έχω επίσης εμπειρία με ζητήματα αναζήτησης ταυτότητας, υπαρξιακού άγχους/ έλλειψης νοήματος ζωής, αυτογνωσίας και αυτοανάπτυξης, αλλαγής καριέρας ή άλλων μεγάλων μεταβάσεων ζωής. Διαθέτω άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Ψυχολόγου ενώ πέρα από τα ελληνικά ομιλώ άριστα την αγγλική γλώσσα καθώς είμαι δίγλωσση. Η θεραπευτική διαδικασία είναι μία ιδιαίτερη και ευαίσθητη διαδικασία, η οποία εάν δεν τελείται με σεβασμό στο θεραπευόμενο άτομο μπορεί να καταλήξει επιβλαβής ή και επικίνδυνη. Εξαιτίας, λοιπόν, της απόλυτης δέσμευσης μου στην σωστή και ολοκληρωμένη πλαισίωση των αναγκών των θεραπευόμενων μου λαμβάνω συνεχή εποπτεία για τις υπηρεσίες μου από πρώην καθηγητές μου. Εν συντομία, η βασική μου αρχή στο θεραπευτικό έργο είναι η συνεργασία με το θεραπευόμενο άτομο με στόχο την ανάπτυξη μιας ισότιμης θεραπευτικής σχέσης η οποία έχει στο κέντρο της τις ανάγκες, τις αξίες και τις επιθυμίες του θεραπευόμενου ατόμου.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!